Vinster

Vad ger det, vad kostar det och hur stor blir vinsten i kronor och ören?
Nedan några exempel från studier och genomförda projekt. Det finns såklart en mängd olika tillvägagångssätt och metoder men oavsett visar alla studier att både verksamheten och individen alltid får tillbaka mer än vad man satsar, ofta ger det tiofallt, eller mer tillbaka så att arbeta strategiskt är väldigt lönsamt.


PRESSRELEASE FRÅN ÖRESUNDSKRAFT:
Öresundskraft väcker nu internationell respekt med sitt arbete med Högpresterande Team. På en internationell konferens används de som internationellt föregångsföretag. Och nu i december kan de redovisa siffror som förmodligen inget större bolag i världen kan: 86 procent av grupperna arbetar som effektiva team – med välmående, kundfokus och effektivitet i fokus.

Ladda ner en detaljerad pdf här

 


Exempel GDQ/ TEAMBOOK

Teambook-GDQ-vinster-arbetsgrupper

Resultatet av 55 arbetsgrupper som genomfört GDQ mätning och därefter jobbat med Teambook under 4-6 månader.
GDQ & Teambook ökar effektiviteten och långsiktigheten i utvecklingsarbetet tack vare att teamets för stunden högst prioriterade utvecklingsområden hela tiden hålls aktuella och transparenta. Det skapas helt enkelt motivation inifrån gruppen, ansvaret hamnar där det skall vara, i gruppen, för gruppen! Att så här snabbt nå vinster är fortfarande omöjligt anser många, men vi vet att med rätt verktyg och hjälp så går det. Vi brinner för utveckling, vad väntar du på?


 Investering

Våra paketlösningar innebär en investering på ca 3000:- – 9000:- per individ beroende på tid och omfattning. Vi tillämpar alltid skräddarsydd offerering till alla kunder eftersom behov och förutsättningar alltid är olika.  Klicka här för att komma till våra paketlösningar.


 

Hälsoutveckling över tid                       PDF klicka här

Tabell hälsoutveckling

 


Här hittar du en massa fakta och inspiration, läs Arbetsmiljöverkets rapport : Är arbetsmiljö lönsamt?